Woonzorglocatie Angeli Custodes

Voltooiing van de laatste fase

De realisatie van 30 woonzorgappartementen met kantoren en een aantal algemene voorzieningen voor ZGR.

De gerealiseerde appartementen beschikken over een eigen rolstoelvriendelijke badkamer, een eigen pantry en daarnaast ook een apart woon- en slaapgedeelte.

Aanpassingen

Overige aanpassingen die aan het gebouw zijn gedaan betreffen het vernieuwen van de hoofdingang, een gedeeltelijke uitbouw aan de voorzijde om alle appartementen inpasbaar te maken. Ook is er een volledig nieuwe lift geïnstalleerd en daarnaast is het buitenwerk gekeimd waardoor dit bouwdeel een mooie strakke nieuwe uitstraling heeft gekregen.

Verduurzaming

De dakbedekking is volledig vernieuwd en voorzien van extra isolatie. Om duurzame stroom op te wekken is het bouwdeel voorzien van PV-panelen. Het oude glas is vervangen door zonwerende en isolerende beglazing. Het gebouw is hierdoor nog beter geïsoleerd.

Klaar voor de toekomst

Met voltooiing van dit laatste bouwdeel van de Woonzorglocatie Angeli Custodes is het complex volledig aangepast aan de huidige wensen en eisen op het gebied van gebruik, functionaliteit en brandveiligheid.

  • Opdrachtgever:Vechtdal Wonen
  • Plaats:Raalte
  • Uitvoering:Design & Build