Ons DNA

Van huis uit een familiebedrijf

Wij zijn Bouwbedrijf Gebroeders Meijer. Een bouwer die zich primair richt op de zakelijke en maatschappelijke markt, en daarmee een begrip is in Oost Nederland. De kenmerken van het (oorspronkelijke) familiebedrijf zie je nog steeds terug in de manier van werken en zakendoen. Zo is de loyaliteit van de medewerkers groot. Het personeelsverloop is laag, de betrokkenheid hoog …heel hoog. En daarmee zijn we onderscheidend.

Verantwoordelijkheid en eigenaarschap

Mensen die al jarenlang samenwerken zijn goed op elkaar ingespeeld. Ze nemen samen de verantwoordelijkheid voor wat ze doen. Dit eigenaarschap zie je terug bij al onze mensen. In de uitvoering, de werkvoorbereiding en het management. En met deze instelling kun je de kwaliteit leveren die opdrachtgevers van je verwachten.

“Het vakmanschap en de loyaliteit van de mensen is een pijler van de onderneming.”

Vakmanschap plus

Als je al zolang in dit vak zit, bouw je geweldig veel kennis en ervaring op. En als mensen zich zó lang committeren aan je onderneming, dan hou je het ambachtelijke vakmanschap vast. Daarnaast zorgen wij dat we slim werken en gebruik maken van de laatste technieken, materialen en systemen. Denk daarbij aan BIM en LEAN. Dit samen met ons vakmanschap, dat noemen we vakmanschap plus.

Keurmerken

Dit is wat we bieden
Dit is wie-en-wat we zijn
Dit is hoe we het doen