Hospice De Cirkel

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

Bij sommige projecten heeft het commerciƫle aspect geen enkele waarde. Dat realiseer je je als je een hospice bouwt. De voldoening en dankbaarheid zijn onbetaalbaar. Daar doe je het voor!

Hospice De Cirkel is een maatschappelijk project dat we in bouwteam, met een gedreven bouwcommissie hebben gerealiseerd.

Samengebouwd met de samenleving

Lokale sponsoracties en giften uit de samenleving hebben de bouw mogelijk gemaakt. Een flinke opwaardering, want de stichting ging van een locatie in een gehuurde woning naar een eigen onderkomen. Volledig naar de wens van de opdrachtgever en ingericht conform de doelstellingen. Vrijwilligers hebben het schilder- en behangwerk voor hun rekening genomen. Een mooie samenwerking met een nog mooier eindresultaat.

Aan alles gedacht

Het gebouw heeft 4 verzorgkamers voor terminaal zieke mensen en een centrale woonkamer. Bij het ontwerp hebben we onze kennis van de zorg geĆÆntegreerd. Voor de installatietechniek is bijvoorbeeld gekozen voor apparatuur met minimaal geluid en met minimale luchtverplaatsing. Het metselwerk is polymetrisch uitgevoerd. Een techniek waarbij rechthoekige stenen in verschillende maten gebruikt zijn. Esthetisch en passend bij dit gebouw. Het eindresultaat is een gebouw met een mooi ontwerp, functioneel en passend bij de doelgroep.

 

  • Opdrachtgever:De Cirkel
  • Architect:Palazzo