Bouwhuis Enthoven

De Huisaannemer

Bepaalde klanten vallen graag terug op vaste aannemers. Omdat ze goed werk leveren, omdat ze de afspraken altijd nakomen of omdat ze de klants bedrijfsprocessen door en door kennen. Voor Bouwhuis Enthoven zijn we zo’n vaste aannemer. En deze opdrachtgever kennende, is dat om alle drie genoemde redenen.
Voor deze leverancier van eiproducten zijn proces en planning heilig. Alles wat gebouwd of verbouwd moet worden, mag op geen enkel moment uitlopen of de productie stagneren.

Kennis van hún zaken

De afgelopen decennia hebben wij voor Bouwhuis Enthoven verschillende bouwopdrachten uitgevoerd. Van kantoorverbouwingen tot nieuwbouw van koelhuizen en alles daartussen. De laatste opdracht was een grote hal met 1 vries- en 3 koelruimtes.
Bij al deze opdrachten was het essentieel om kennis te hebben van zowel het productieproces, als de HACCP-hygiëneregels.

Creatieve oplossingen onder tijdsdruk

De uitdaging bij veel projecten zat niet zozeer in de bouwtechniek. Wél in de tijdspanne waarin een klus geklaard moest worden. Bijvoorbeeld één weekend; starten na de vrijdagmiddagploeg en weer opleveren voor de maandagochtendploeg. Dat vraagt om doorzetting en gebruik maken van aangepaste technieken en materialen. Maar ook om creativiteit en durf; zoals het verwijderen van een gevel om machines te kunnen verplaatsen. Blijven denken buiten de reguliere bouwkaders.

  • Opdrachtgever:Bouwhuis Enthoven
  • Plaats:Raalte
  • Project:Koel- en vriesopslag